08-07-17

Honderdentwaalf

vrijdag 23u

ik bel de dokters van wacht Oost-Brabant en krijg een ingesproken stem aan de lijn. Ik hoop dat ik vlug doorgeschakeld word met een fysisch persoon, maar de stem blijft doorpraten. Iets over feestdagen. Geërgerd druk ik de communicatie af. Dan maar de eigen huisarts misschien. "Momenteel niet bereikbaar". F*ck !

er zit niets anders op dan.112 te bellen. Ik krijg niet meteen verbinding en moet opnieuw de cijfers indrukken. Accuut levensgevaar is er niet, maar de toestand is wel ernstig. De ambulance is al onderweg. Ik hoor heel even de sirene en zie dan de blauwe zwaailichten naderen. De hulpverlenees zijn vriendelijk en werken efficiënt. Een urgentie-arts wordt echter door hen opgeroepen. Even later arriveert een tweede voertuig met flitsend blauw licht. De arts besluit dat een opname op spoed aangewezen is. De brancard wordt uitgerold. 

Tien minuten later zit ik op spoed. En begint het wachten. Na twee uren zijn alle resultaten bekend en mogen we vertrekken. We stappen door de lange, verlaten gangen van het ziekenhuis. Het leven leek heel even stil te hebben gestaan.

Commentaren

alles OK hoop ik...

Gepost door: G. | 08-07-17

Ja, dochter is terug OK. E
Een parking zonder adequate ventilatie, een onverlaat die de banden van zijn wagen laat driften en uitlaatgassen ... Dat in het gebouw waar ze werkt. Ze is onwel geworden en de rest is gekend. Zie foto in volgende post.

Gepost door: . | 08-07-17

Veel beterschap aan de dochter !

Gepost door: Nightowl | 10-07-17

De commentaren zijn gesloten.