23-06-17

Ed sloane photography

IMG_8545.PNG

Antiphonarium 17e E (benieuwd voor hoeveel deze geveild zal worden)

IMG_8591.JPG

22-06-17

Backstage @Gmm

zoals altijd duurt een Meet & Greet vrij kort. De groep is al gefocust op het optreden, de concentratie van de bandleden die zo'n kwartier later gaan optreden leest zich af van hun gezicht.

Maar vooraleer het zover is, moeten we wachten. Backstage. Security crew loopt af en aan en houden ons in de gaten. Eén verkeerde move en ge vliegt buiten. Ondertussen komen zo'n tiental chicks aangestapt, ons voorbijwandelend met een arrogantie van hier tot in Timboektoe. Allemaal heel uitdagend gekleed en opzichtig gemaquilleerd. Wat komen die hier doen ? "Die mogen mee op het podium tijdens de show en daarna naar de after party." Yeah right. Die vrouwen worden uit het publiek gehaald en die weten kennelijk waarvoor ze komen en wat hen te wachten staat.

En daar staan we dan geduldig te wachten tot de manager ons instructies geeft voor de meetngreet : blijf geïnteresseerde vragen stellen want anders zijn ze vlug weg. We mogen de ontmoetingsruimte betreden. Bij sommige onder ons stijgt de spanning. 

En daar komen ze dan één voor één naar ons toegestapt. Richard komt als eerste buiten, volgen Paul, Flake, Till en Olli. Ik krijg het voor mekaar om mijn CD door alle groepsleden te laten tekenen. Enkel Scneider ontbreekt, de drummer, maar die is zich aan het opwarmen. Ik ga op de foto met Paul, even later met Till. Beide foto's zijn redelijk uniek. Die met Paul omdat ie eens niet onnozel doet (tiens?) en die met Till omdat ie glimlacht en dat absoluut uitzonderlijk is. 

Ik spreek even met Flake, keyboards, in verband met het partiturenboek dat mijn dochter in Parijs door hen liet signeren. Hij herinnerde zich zowaar dat hij hun enige muziekboek zo'n 3 weken terug in Parijs in handen kreeg.

Olli staat wat afwezig, dus stap ik op hem af en vraag mijn CD te willen teken, ajb. En ah ja, we hebben dezelfde geboortedatum, met enkele jaartjes verschil weliswaar. Hij glimlacht.

En dan is het tijd voor de groepsfoto. De manager roept iedereen samen en eist onze aandacht op. Ze regisseert het nemen van de foto, die ze later per mail aan de verantwoordelijke van onze groep bezorgt. En dan is de meetngreet over. De band verlaat de ruimte, richting podium. Wij gaan terug naar de festivalweide. 

We beseffen amper wat ons is overkomen. De vele foto's door zowat iedereen met I- of smartphone genomen zijn het stille bewijs van een hectische ontmoeting met een charismatische band waarbij de zanger zo goed als alle aandacht naar zich toe trok, hoe dan ook.

 

20-06-17

Most impressed ever -#GMM 2017 - Meet&Greet R+ 16/06

Foto9121.jpg

Ooit ...

IMG_8463.JPG

oops, empty ?

IMG_8501.JPG

Poids lourd survolant

IMG_8524.JPG

15-06-17

Meet&greet Rammstein Gmm 16/06

Morgen dus. 

#

IMG_8367.PNG

14-06-17

als we zo gaan beginnen

tweehonderdtachtig
maal tweeënvijftig
veertienduizend vijfhonderdzestig
maal zes
zevenentachtigduizend driehonderdzestig
maal nul komma drie drie zes drie
dertigduizend afgerond
vijfduizend op jaarbasis
of een kleine honderd per week

onbekende man 28/12/2007

Je suis étendue sur la plage. Sable blanc, tiède.  J'entends les murmures de l'océan.  Yeux fermés, plein soleil sur mon corps, je respire l'air iodé et me laisse conduire par mes pensées..  l'homme sans visage qui m'envoie des messages ....

13-06-17

4664

IMG_2674.jpg

12-06-17

Ik moet wel gek zijn

GMM 16 juni a.s volledig uitverkocht. En ik ga daar naar toe, wetende dat ik mij in een mensenzee zal moeten begeven.  Moeten ? Ik moet niks. Maar als ik niks doe, zal ik ook niks meemaken. Bovendien ben ik het aan mezelf verschuldigd. De kans om de groep te ontmoeten was nihil. En nu krijg ik het op een gouden dienblad aangeboden. Dit kan ik gewoon niet aan me laten voorbijgaan.

Dus, Stenehei, here I come !

mais il est bien court le temps des cerises

DSC09910.jpg

11-06-17

paradisiaque

Foto9089.jpg

09-06-17

just an illusion

mb-1.jpg

08-06-17

waterplant

DSC09876.jpg

07-06-17

@bb :

IMG_8352.PNG

06-06-17

een heerlijke zomerdag op het strand van Deauville

IMG_8347.PNG

05-06-17

flashes of gold on turquoise blue

IMG_5817.jpg

04-06-17

note to self :

 

next time 

when you think

of beautiful things,

don't forget

to count yourself

in.

01-06-17

Teulada-Moraira

Of ik nog eens langs wilde komen want ze wilden met mij de zaak opnieuw bespreken.

Dus ga ik op het afgesproken uur naar het kantoor, degelijk voorbereid op het gesprek.  Ik maak meteen duidelijk dat ik bereid ben om te verkopen, maar wel onder bepaalde voorwaarden.
"Ja maar, weet gij eigenlijk wel wat wij van u willen kopen ?".  Ja, dat hadden jullie toch al eerder aangegeven.

"Het zit zo, eigenlijk willen wij alles kopen.  Heel uw eigendom".  Ik weet even niet wat ik moet zeggen.  Alles ? Waar moet ik dan gaan wonen ?  
"Met het bedrag kunt ge u een mooi appartement kopen".  Ja, ho maar, zo simpel is dat niet hé.  Ik had ooit wel 's gedacht om later naar het zonnige Zuiden te verkassen, Spanje om meer precies te zijn.  De ondermakelaar bekijkt de hoofdmakelaar en zegt dan heel gedecideerd : "hm, we kunnen u een villa aanbieden in Teulada-Moraira.  Prachtig havenstadje.  Mooie villa met zwembad en zicht op zee".  What ?  

Ik heb hen geantwoord dat ik erover ging nadenken.  Een huis in Spanje, daar had ik altijd al van gedroomd.  Alleen, niet als hoofdverblijf.  Maar ik krijg het dus nu gewoon in mijn schoot geworpen.  Nogal evident dat ik bedenktijd heb gevraagd.   Dinsdag heb ik dan de beslissing genomen, zij het met een onbestemd gevoel van "is het dit nu wat ik wil ?"  Zo'n huis in het Zuiden, altijd zon en kunnen gaan zwemmen in mijn eigen zwembad ... hoe zalig ! Wie laat nu zo'n kans liggen ?  Dit is wat ik altijd al had gewild.  Toch ?!

Niet dus.  De huizenruil gaat niet door.  Ik maak een afspraak met de notaris om mijn belangen te behartigen bij de verkoop van een klein stukje grond dat ik mijn buur gun.  Beter een goede buur dan een verre vriend.

En dan lees ik 's avonds in de krant  "Belgische vrouw verdrinkt in zwembad van Spaanse villa te Teulada-Moraira".
En plots weet ik dat ik de goede beslissing heb genomen.

31-05-17

by night

IMG_0002.JPG

27-05-17

loupés

IMG_8270.PNG

IMG_8268.PNG

IMG_8267.PNG

 

 

26-05-17

Hst - marine - XIXėme s (et à moi pour même pas 64 Euro)

IMG_8323.JPG

24-05-17

Hoe cool is da : m'n partiturenboek gesigneerd door henzelf 23/05/2017 Paris

IMG_8289.JPG

23-05-17

set me free, human !

SP_A0880.jpg

❤❤❤❤❤❤❤

blue ocean.jpg

20-05-17

Perfection

IMG_8228.JPG

19-05-17

Perfection

IMG_8154.JPG